Η εργονομία είναι η επιστήμη της εργασίας

Ανακαλύψτε πως η Designs For Vision σας βοηθάει να χειρουργείτε καλύτερα

Custom made λούπες Εξατομικευμένη απόσταση εργασίας

Η απόσταση εργασίας

Προ-ρυθμισμένη vs Εξατομικευμένη Απόσταση Εργασίας
Οι λούπες μας, σε αντίθεση με τις εταιρίες που προσφέρουν προ-ρυθμισμένες αποστάσεις εργασίας, ρυθμίζονται στην επιθυμητή απόσταση εργασίας με ακρίβεια 1/2 ίντσας. Έτσι εξασφαλίζεται το μέγιστο βάθος πεδίου. Αν π.χ. η φυσική απόσταση εργασίας σας είναι 17,5'' τότε οι λούπες της Designs For Vision, ρυθμισμένες σε αυτήν την απόσταση εργασίας, θα σας εξασφαλίσουν ένα πλήρες βάθος πεδίου από τις 15.5'' ως τις 19.5''. Αντίθετα, αν επιλέξετε λούπες από εταιρία με προ-ρυθμισμένες αποστάσεις μεταξύ 14-18'', με άλλα λόγια κεντραρισμένες στις 16'', τότε θα έχετε μια απώλεια βάθους πεδίου 1,5''.  Περιορισμένο βάθος πεδίου σημαίνει περιορισμένη δυνατότητα κινήσεων και πιο κουραστικά χειρουργεία. Η Designs For Vision προσφέρει εγγύηση 6 μηνών για αλλαγή στην απόσταση εργασίας ώστε να εξασφαλιστεί η ιδανική επιλογή. 

Η διόρθωση της μυωπίας

Η συνταγή σας ενσωματώνεται τόσο στους φέροντες φακούς όσο και στα τηλεσκόπια.  Στις άλλες εταιρίες η συνταγή ενσωματώνεται μόνο στους φέροντες φακούς και η διόρθωση της μυωπίας γίνεται με τη ρύθμιση των λουπών σε μεγαλύτερη απόσταση εργασίας. Αυτό προκαλεί κούραση στα μάτια. 

Desings for Vision Mεγέθυνση Πραγματική ισχύς

Πραγματική μεγέθυνση

Στη Designs For Vision η ισχύς της μεγέθυνσης μετριέται όπως στα μικροσκόπια δηλ. 4 διόπτρες ισοδυναμούν με 1Χ μεγέθυνση. Άλλες εταιρίες δεν αποδέχονται αυτό το σύστημα μέτρησης ως μοναδικό. Έτσι, 2.5Χ μεγέθυνση σε άλλες εταιρίες είναι στην πραγματικότητα κοντά στο 2.0Χ. Αυτό μικραίνει το μέγεθος του αντικειμένου που βλέπουμε με τις λούπες κατά 25%. Η μεγέθυνση είναι ο πραγματικός λόγος που φοράτε λούπες και στη Designs For Vision η μεγέθυνση που αγοράζεται είναι η πραγματική.  

Designs for Vision Εργονομία Κορυφαία εργονομία

Η τοποθέτηση των τηλεσκοπίων

Τα τηλεσκόπια στην Designs For Vision τοποθετούνται στους φέροντες φακούς σε χαμηλότερη θέση, γεγονός που μειώνει την επιβάρυνση του αυχένα και την κούραση των ματιών. Επιπλέον, η περιφερειακή όραση έξω από τα τηλεσκόπια είναι μεγαλύτερη προκειμένου να βλέπεται τα monitor και τους συνεργάτες σας. Τα τηλεσκόπια τοποθετούνται στη λειτουργική διακορική απόσταση των ματιών σας στην συγκεκριμένη απόσταση εργασίας εξασφαλίζοντας το μέγιστο εύρος πεδίου. Αντίθετα, λούπες προ-ρυθμισμένες ή flip flop μπορούν να προκαλούν σκιές, διπλή εστίαση, σφαιρική ή χρωματική παραμόρφωση. 

Designs for Vision Φακοί 7 στρώματα επικάλυψης

Μειωμένη  αντανάκλαση

Οι φακοί μας στη Designs For Vision είναι πολλαπλής
επίστρωσης ώστε να μειώνουν την αντανάκλαση και να
επιτρέπουν περισσότερο φως να περνούν στα τηλεσκόπια. Εκτός από την επίστρωση του MgFl που χρησιμοποιείται στον ανταγωνισμό, στην Designs For Vision οι φακοί μας επιστρώνονται με 7 διαφορετικά στρώματα μειώνοντας έτσι την αντανάκλαση κατά 99,5%. 

Αξιοπιστία και Εξυπηρέτηση

Η Designs For Vision κατασκευάζει Throu The Lens λούπες εδώ και 40 χρόνια. Μετά από την πώληση η εταιρία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από εργασίες επιδιόρθωσης και αναβάθμισης καθώς και ανανέωσης της οφθαλμιατρικής συνταγής.