1η Λεμφολογική Ημερίδα στο αμφιθέατρο του Metropolitan Hospital στις 29 Ιουνίου 2023

1   Metropolitan 26623png

Το Κέντρο Διάγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος - Οιδημάτων και Λεμφικών Παθήσεων Παιδιών και Ενηλίκων του Metropolitan Hospital, σε συνεργασία με την Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία, υπό την αιγίδα της Heal Academy/HHG, της Ευρωπαϊκής Λεμφολογικής Εταιρείας, της VAS -European Independent Foundation in Angiology/ Vascular Medicine και της Lymphatic Education and Research Network διοργανώνει την 1η Λεμφολογική Ημερίδα στο αμφιθέατρο του Metropolitan Hospital στις 29 Ιουνίου 2023.

Στην Ημερίδα αυτή θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και στρογγυλά εκπαιδευτικά τραπέζια που καλύπτουν όλο το φάσμα της Λεμφολογίας με στόχο την ενημέρωση των ανθρώπων που ασχολούνται με τις λεμφικές παθήσεις και των ασθενών που συμμετέχουν στην ημερίδα.

Ο στόχος της ημερίδας είναι διπλός και αφορά τόσο στην ενημέρωση επί των σύγχρονων κατευθυντηρίων οδηγιών όσο και στην εδραίωση της σωστής συνεργασίας μεταξύ των ειδικοτήτων.

Επιπλέον φιλοδοξία της ημερίδας είναι η άμεση προσέγγιση, η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ιατρών, αλλά και όλων των επαγγελματιών υγείας για την ανάπτυξη της Λεμφολογίας στην Ελλάδα.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023
Metropolitan Hospital
Είσοδος ελεύθερη